Kosten van het visum Australië

Visum Australië kosten

De kosten van een visum Australië hangen af van het type visum dat past bij uw reisdoel. Indien u in aanmerking komt voor een eVisitor Australië, dan betaalt u het kleinste bedrag. De aanvraag hiervoor is gemakkelijk online in te dienen.

Het goedkoopste visum Australië is een eVisitor. Deze variant is gemakkelijk online aan te vragen. Bijna iedereen komt met deze variant in aanmerking.

Individuele visumaanvraag

Dient u alleen een aanvraag in voor uzelf of voor iemand anders? Dan betaalt u hiervoor €14,95. Dit bedrag is inclusief 21% BTW.

Groepsaanvraag visum

Wanneer u of degene voor wie u de aanvraag indient, met een groep naar Australië reist, kunt betaalt u per reiziger €14,95.

In Australië wordt betaald met de Australische Dollar

Geen bijkomende kosten

Wanneer u tijdig uw visum Australië aanvraagt en dus niet gebruikmaakt van de spoedaanvraag, heeft u geen last van bijkomende transactie-, aanvraag- of consulaire kosten. Het is hierbij wel van belang om de betaling te voldoen met Bancontact of iDeal. Dit zijn de meest veilige, gemakkelijke en snelle manieren om te betalen. Het is ook mogelijk om het visum per creditcard of PayPal te betalen, maar dit is minder veilig en bovendien minder snel. Tevens betaalt u een kleine toeslag wanneer u per creditcard of PayPal afrekent.

Spoedaanvraag

Heeft u binnen enkele dagen een visum Australië nodig, dan is het verstandig om een spoedaanvraag in te dienen. Dit kost u wel &‌euro;5 extra. Echter is het niet aan te raden om gebruik te maken van een spoedaanvraag. Zorg er te alle tijde voor dat u op tijd begint met aanvragen, want de Australische immigratiedienst houdt regelmatig steekproeven waarbij ook het goedkeuren van spoedaanvragen langer kan duren.

Working Holiday Visum

Wanneer u voor werk naar Australië wilt reizen en niet voldoet aan de voorwaarden van een eVisitor aanvraag, kunt u wellicht in aanmerking komen voor het Working Holiday Visum. Deze variant kost €277 en is niet via deze website verkrijgbaar. Met het aanvragen van een ETA Australië bent u ook duurder uit. Voldoet u dus aan de voorwaarden van het via deze website te verkrijgen Online visum Australië, vraag deze variant dan vooral aan.